Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Ζίκο: «Και τώρα νίκη με ΠΑΟ...»



Ζίκο: «Και τώρα νίκη με ΠΑΟ...»

του Χρήστου Φασούλα

Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρόκριση εμφανίστηκε ο Ζίκο, λίγη ώρα μετά το ματς στο Άλκμααρ. Παράλληλα, είπε ότι το πρώτο μέρος της επιθυμίας του (ισοπαλία με Άλκμααρ) εκπληρώθηκε, τώρα απομένει το δεύτερο (νίκη με ΠΑΟ)!
Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος προπονητής δήλωσε:

«Πιστεύω ότι θα περάσουμε. Θα δουλέψουμε γι’ αυτό. Το καλό είναι ότι η πρόκριση εξαρτάται από εμάς. Είναι σημαντικά να πρέπει να δώσεις εσύ τη λύση. Πάντα πρέπει να έχουμε έναν στόχο. Αυτός για εμάς στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι η πρόκριση. Ο Ολυμπιακός κάνει τη δουλειά του και για τον λόγο αυτό πιστεύω πως έχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Δεν πιστεύω ότι ήταν αναγκαίο να γίνουν αλλαγές νωρίτερα. Εάν το πίστευα τότε θα το είχα κάνει. Είχα πει ότι θέλω την ισοπαλία με την Άλκμααρ και τη νίκη με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε σε καλό δρόμο για να το πετύχουμε»

Εκτός από τον Ζίκο, δηλώσεις έκαναν και κάμποσοι παίκτες του Ολυμπιακού.
Επιγραμματικά:
Γκαλίτσιος: «Νομίζω ότι η ισοπαλία δεν είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ. Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε πάριε τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε για να νικήσουμε. Προσπαθούμε να διαβάσουμε τον αντίπαλο και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Μπήκαμε διαβασμένοι, είχαμε πολύ καλές εντολές από τον προπονητή μας. Τώρα έχουμε το ματς με τον ΠΑΟ που είναι πολύ σημαντικό . Θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε τη νίκη και να βρεθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας».

Ζεβλάκοφ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζαμε καλά πως η Άλκμμαρ στην έδρα της είναι μια καλή ομάδα που πιέζει τον αντίπαλο με την επίθεση της. Ήταν σημαντικός πόντος για μας. Πλέον είμαστε πολύ κοντά στην πρόκριση καθώς χρειαζόμαστε μόλις ένα βαθμό για να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League κόντρα στην Άρσεναλ. Είναι μια μεγάλη μέρα η επόμενη Κυριακή. Θέλω να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας. Αυτό όμως που προέχει είναι να ξεκουραστεί η ομάδα για το μεγάλο ντέρμπι. Στο ‘’Καραϊσκάκη εύχομαι να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα».
Μαρέσκα: «Η αλήθεια είναι πως μετά και το σημερινό παιχνίδι είμαστε αρκετά κοντά στην πρόκριση, αλλά έχουμε έναν αγώνα ακόμη. Τώρα όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Φυσικά και ο πρόεδρος θέλει τη νίκη την Κυριακή. Τη θέλουμε κι εμείς και οι οπαδοί μας. Να είναι όλοι σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε γι’ αυτό».

Ο Κούμαν
Στην αντίπερα όχθη, ο Ρόλαντ Κούμαν δήλωσε:
«Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Δεν κάναμε σήμερα το παιχνίδι που θα θέλαμε. Σήμερα είναι ο μόνος αγώνας που δεν δώσαμε το 100%. Ο Ολυμπιακός μας δυσκόλεψε αρκετά. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιζαν πιο σκληρά και ήξεραν να χειριστούν τις φάσεις. Τώρα θα πάμε στην Λιέγη για την τρίτη θέση. Θέλουμε τη νίκη, αλλά το παιχνίδι με την Σταντάρ μόνο εύκολο δεν θα είναι».


www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: