Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΕΙΠΑΝ: ΔΕΝ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΒΑΡΔΙΑ; ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ;

Διαβάζουμε από το πρώτο θέμα


Σε διαθεσιμότητα δύο ειδικοί φρουροί που ξυλοκόπησαν την 36χρονη μητέρα

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν μετά από απόφαση του υπουργού Προστασίας του πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη, δύο ειδικοί φρουροί που υπηρετούν στα τμήματα Καλλίπολης Πειραιά και Κυψέλης, μετά από καταγγελία γυναίκας για απρεπή συμπεριφορά σε βάρος της ίδιας και του ανήλικου παιδιού της.

Σύμφωνα με τη καταγγελία της γυναίκας το περιστατικό με πρωταγωνιστές τους δυο «θερμόαιμους» ειδικούς φρουρούς σημειώθηκε στις 19 του μηνός στην οδό Κεφαλληνίας. Η γυναίκα που βρισκόταν μαζί με το ανήλικο παιδί της προσπαθούσε να περάσει το δρόμο και οι δύο ειδικοί φρουροί που βρίσκονταν στη περιοχή την πλησίασαν και στη συνέχεια την προσήγαγαν στο τμήμα της Κυψέλης επειδή όπως της είπαν τους μίλησε άσχημα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο τμήμα, όπως η ίδια ισχυρίζεται, την ξυλοκόπησαν με αποτέλεσμα η ίδια να καταγγείλει το περιστατικό.

Ο υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ αμέσως μετά τη καταγγελία της γυναίκας κινήθηκαν άμεσα και διέταξαν να τεθούν σε διαθεσιμότητα οι δυο ειδικοί φρουροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: