Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

«Σίγουροι για την νίκη»


Τη βεβαιότητα πως η Άλκμααρ θα νικήσει τον Ολυμπιακό και θα παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στους «16» του Champions League εξέφρασε ο Ρόναλντ Κούμαν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Πρέπει να κερδίσουμε και θα το κάνουμε. Είναι απλά τα πράγματα. Δεν θα είναι εύκολο να τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί είναι σημαντικός αγώνας και για τους δύο», τόνισε.

Όσο για τα αγωνιστικά του πλάνα, είπε: «Τις τελευταίες εβδομάδες προσπαθώ να παρατάσσω μία σταθερή ομάδα, παρά τις απουσίες από τραυματισμούς και απουσίες. Στο ματς της Τρίτης θα είναι έτοιμοι οι Ντεμπελέ, Γκαρτσιάνο Πελέ και Άρι, συνεπώς θα έχω περισσότερες επιλογές. Όμως είχαμε πάει καλά και πετύχαμε τέσσερα γκολ με άλλους παίκτες και θα πρέπει να αποφασίσω αν αυτοί που επιστρέφουν θα είναι σε θέση να προσφέρουν περισσότερα από αυτούς που έπαιξαν το Σάββατο».

Παράλληλα, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Σέρχιο Ρομέρο, παρά το σοβαρό λάθος που έκανε στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος. «Του είπα πως πρέπει να βελτιωθεί. Για να συμβεί αυτό πρέπει να προπονείται πιο σκληρά. Πιστεύω πως πρέπει να δείχνουμε εμπιστοσύνη σε έναν παίκτη, ειδικά σε έναν τερματοφύλακα. Πιστεύω πως δεν θα έχει άγχος την Τρίτη».

Όσο για το θόρυβο που έχει προκληθεί για οικονομική στενότητα στην ομάδα μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η χορηγός της, είπε: «Η ομάδα δεν έχει οικονομικά προβλήματα. Ο πρόεδρος και η τράπεζα του είχαν. Ο πρόεδρος όμως έφυγε. Δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά δε νομίζω να μας έχει επηρεάσει».

Ο Μπρετ Χόλμαν, που εκπροσώπησε τους παίκτες, είπε: «Περιμένω ένα σκληρό ματς. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, με καλή τακτική και μπορούν να παίξουν πολύ καλά αμυντικά. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλά δημιουργικά, καθώς ιδίως στην έδρα μας, στόχος μας είναι να νικάμε».

www.bam.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: