Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Με Ντουντού, χωρίς Αβραάμ



Ο Ντουντού συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι ενάντια στα Γιάννινα, αλλά εκτός έχει τεθεί ο Αβραάμ λόγω προσαγωγών.

Δεν ησυχάζομε με τίποτα φέτος, πάει και τελείωσε κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Με ό,τι αναποδιά μας συμβαίνει, ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να το βάζει κάτω, αλλά να συνεχίζει έως ότου ολοκληρωθεί η σεζόν. Ούτως ή άλλως, από την αρχή φαινόταν πως τα πράγματα θα ήταν δύσκολα φέτος, άρα έτσι πρέπει να πορευτούμε.

Όπως προαναφέρθηκε, ο Ντουντού έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι ενάντια στα Γιάννινα, αλλά ακόμα η συμμετοχή του δεν είναι 100% σίγουρη, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό μηρό. Υποβλήθηκε την Τετάρτη σε υπερηχογραφικό έλεγχο, που έδειξε τι πρόβλημα αντιμετωπίζει, αλλά ακόμα τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει. Πάμε και βλέπουμε λοιπόν με τον Βραζιλιάνο, που ενδέχεται κιόλας να μην αγωνιστεί, κάτι το οποίο απευχόμαστε.

Από εκεί και πέρα, εκτός είναι ο Αβραάμ, συμπληρώνοντας τα προβλήματα που έχει να σκεφτεί ο Ζίκο. Ήδη εκτός είναι οι Τόρο, Γκαλέτι, Ντιόγκο, Ματ και Λεντέσμα και τώρα προστίθεται και αυτός. Ο Αβραάμ ήταν στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας για το ματς με την Ουκρανία, αλλά δεν έπαιξε, αφού είχε πρόβλημα στους προσαγωγούς. Ως εκ τούτου, αποκλείστηκε για το παιχνίδι με αντίπαλο τα Γιάννινα, ώστε να μην χειροτερέψει η κατάστασή του και το μόνο θετικό που μπορεί να βγει, είναι πως λογικά θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον βάζελο.

Ο Αβραάμ, είχε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και στον οπίσθιο μηριαίο. Ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο και την Παρασκευή θα υποβληθεί σε έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.

Από εκεί και πέρα, ο Παναγόπουλος προπονήθηκε κανονικά, ο Ντιόγκο συνέχισε το πρόγραμμά του, ο Τοροσίδης ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, ενώ οι Γκαλέτι, Ντάρμπισιρ συνέχισαν τα προγράμματα που ακολουθούν στο γυμναστήριο. Όσον αφορά στον Μέλμπεργκ, του οποίου η πτήση έφτασε στην Αθήνα την ώρα που ξεκινούσε η προπόνηση, ακολούθησε αργότερα πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο.

Ως εκ τούτου, η αποστολή που επέλεξε ο Ζίκο, απαρτίζεται από τους εξής 20 παίκτες: Κόβατς, Νικοπολίδη, Ντομί, Γκαλίτσιο, Λεονάρντο (η οριστικοποίηση της συμμετοχής του στην αποστολή θα αποφασιστεί μετά την προπόνηση της Παρασκευής), Μέλμπεργκ, Πάντο, Κ. Παπαδόπουλο, Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδη, Όσκαρ, Κατσικογιάννη, Μαρέσκα, Νικλητσιώτη, Γ. Παπαδόπουλο, Στολτίδης, Ζαϊρί και Μήτρογλου.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει στις 15.00 και μετά θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ για τα Γιάννινα.

www.gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: