Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Συμφωνούμε με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Όσοι διαιτητές έχουν περάσει από το ΟΑΚΑ και έχουν σφυρίξει παιχνίδια του Παναθηναϊκού θέλουν οφθαλμιατρο


Μώραλης: "Oφθαλμίατρο όλοι οι διαιτητές του ΟΑΚΑ"
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλησε με αυτόν τον τρόπο να σχολιάσει την περίφημη δήλωση του Νικόλα Πατέρα έπειτα από το στραπάτσο από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γιάννης Μώραλης ήταν ο μοναδικός από την αποστολή των ερυθρολεύκων που μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τόσο για την επίσκεψη του Σωκράτη Κόκκαλη στου Ρέντη όσο και το ματς που ακολουθεί με την Άλκμααρ. "Συμφωνούμε με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Όσοι διαιτητές έχουν περάσει φέτος από το ΟΑΚΑ και έχουν σφυρίξει παιχνίδια του Παναθηναϊκού θέλουν οφθαλμίατρο", τόνισε με νόημα, ενώ για την επιλογή του προέδρου του Ολυμπιακού να πάει στο Ρέντη την Κυριακή και να μιλήσει σε έντονο ύφος σε παίκτες και προπονητή, είπε: "Είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες 4 ημέρες που ο πρόεδρος επισκέπτεται την ομάδα καθώς το θεώρησε επιβεβλημένο να μιλήσει με τους παίκτες και τον προπονητή για αυτά που έχουν προκύψει". Αναφερόμενος τέλος στην αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Ολλανδίας, όπου ο Ολυμπιακός θέλει θετικό αποτέλεσμα για να έρθει πιο κοντά στην πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Γιάννης Μώραλης δεν θέλησε να φορτώσει με πίεση και άγχος τους "ερυθρόλευκους", δηλώνοντας: "Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση από αυτό το παιχνίδι αλλά και να συμβεί αυτό, μπορεί να γίνει με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων".

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός θα έχει δύο σημαντικές απώλειες στο ματς με τους Ολλανδούς καθώς οι Λουτσιάνο Γκαλέτι και Βασίλης Τοροσίδης έμειναν στην Ελλάδα προκειμένου να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους και να κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (18.30) στο Φάληρο. Σε αντίθεση με αυτούς τους δύο παίκτες, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που είχε λείψει από το ματς στους "Ζωσιμάδες" κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και συμπεριλήφθηκε στην 21μελή αποστολή που αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για Ολλανδία. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή είναι οι: Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδης, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Στολτίδης, Ζαϊρί, Μήτρογλου. Οι "ερυθρόλευκοι" θα Ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τρίτης, με την προπόνηση που θα γίνει σήμερα στις 18:30 (τοπική ώρα) στο DSB Stadion. Νωρίτερα, στις 17:45 (τοπική ώρα), θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Ζίκο στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του "DSB Stadion", όπου τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Έντζο Μαρέσκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: