Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Μετέτρεψε τον Δήμο σε πολιτικό γραφείο της Ντόρας

www.zougla.gr

Σε εκλογικό κέντρο της Ντόρας Μπακογιάννη μετετράπη το Δημαρχείο της Αθήνας. Ο δήμαρχος, Νικήτας Κακλαμάνης, και τα στελέχη της δημοτικής παράταξής του εργάζονται για την εσωκομματική εκλογική καμπάνια της θυγατέρας του Κώστα Μητσοτάκη.

Όπως αποδεικνύει και το ντοκουμέντο που έχει στη διάθεσή της η ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr, ο Δήμος της Αθήνας εξυπηρετεί τη συλλογή ονομάτων και διευθύνσεων φίλων της Ντόρας, ώστε να οργανωθεί η μετάβαση των «φίλων – ψηφοφόρων» στις εσωκομματικές εκλογές της 29ης Νοεμβρίου.

Στο ντοκουμέντο διακρίνεται στο επάνω άκρο της σελίδας ένας αριθμός FAX. Αυτός ο αριθμός 210- 3311 382 αντιστοιχεί στο τηλέφωνο του γραφείου του αντιδημάρχου Πολεοδομίας, Νίκου Αβραμίδη.

Στο εισαγωγικό σημείωμα μπορεί κανείς να πληροφορηθεί πώς θα επικοινωνήσει με τον εκλογικό μηχανισμό της Ντόρας Μπακογιάννη.



Ο Νικήτας Κακλαμάνης, εξαρχής, τοποθετήθηκε υπέρ της υποψηφιότητας της πρώην υπουργού Εξωτερικών. Είναι αυτός που σε καθημερινή βάση συμμετέχει στην καμπάνια, εμφανιζόμενος στα τηλεοπτικά κανάλια, για να στηρίξει τις απόψεις της Ντόρας Μπακογιάννη.

Είναι προφανές πως η ενέργεια του δημάρχου Αθηναίων εκθέτει ανεπανόρθωτα και το θεσμό αλλά και τον ίδιο, ενώ είναι φυσικό να προκαλεί και εσωκομματικά προβλήματα, ιδιαίτερα όταν κυκλοφορεί, και μάλιστα με έλλειμμα διακριτικότητας, από το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη η πεποίθηση πως σε περίπτωση ήττας της, η Νέα Δημοκρατία οδηγείται σε διάσπαση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι περισσότεροι αντιδήμαρχοι είναι μητσοτακικοί τι περιμένατε να συμβεί?
Πάντως αν συνέβαινε το αντίθετο, αν δηλαδή ο Νικήτας στήριζε Σαμαρά και έκανε το ίδιο είμαι βέβαιος ότι δεν θα μίλαγε κανένας.