Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Ermis Awards: Βραβεία στη δημιουργικότητα


Με επιτυχία στέφθηκε την Τετάρτη η τελετή απονομής των Εrmis Awards 2009, τoυ μοναδικού θεσμού βράβευσης της δημιουργικότητας στο χώρο της επικοινωνίας στη χώρα μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και όπως τις τελευταίες χρονιές έτσι και εφέτος, συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα των ανθρώπων του κλάδου της επικοινωνίας.

Τα τρία τελευταία βραβεία, τα οποία ανήκουν στην κατηγορία Grand Ermis είναι τα εξής:

Agency of the Year 2009, στη διαφημιστική εταιρεία Spot JWT., που απονεμήθηκε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζο.

Client of the Year 2009 στην εταιρεία Multichoice, που απονεμήθηκε από τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος, ΕΔΕΕ, Μανόλη Παπαπολύζο.

Production Company of the Year 2009 στην εταιρεία παραγωγής Top Cut, που απονεμήθηκε από τον Δημήτρη Μαύρο, πρόεδρο της Ένωσης Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος, ΕΔΕΕ.

Στο πλαίσιο των βραβεύσεων των Εrmis Awards το skai.gr ανακηρύχθηκε το κορυφαίο ελληνικό website για το 2009, αποσπώντας το βραβείο Ermis Gold.

Ο θεσμός των "Εrmis Awards" άρχισε το 1989 με διοργανώτρια την Ένωση Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδας, με στόχο την ανάδειξη της πρωτοτυπίας, της φαντασίας και της δημιουργικότητας στο χώρο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: