Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Η Μπιγιονσέ στην Αθήνα


www.protothema.gr

Η Μπιγιονσέ στην Αθήνα

του Γιάννη Μπιστογιαννάκη

Το μεσημέρι του Σαββάτου η μεγάλη σταρ της r’n’b φτάνει στην Αθήνα για τη μεγάλη συναυλία της Κυριακής. Οι πόρτες στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 7 το απόγευμα.

Πολλά λέγονται και γράφονται για τις απαιτήσεις της τραγουδίστριας. Εμείς καταφέραμε και μάθαμε μερικά από τα μυστικά της. Ξεκινώντας πρέπει να σας πούμε ότι το συμβόλαιό της έχει 139 σελίδες. Εχουμε λοιπόν και λέμε. Η Μπιγιονσέ τρέφεται αποκλειστικά με σαλάτες, βραστά λαχανικά και φρούτα, μεταξύ αυτών, ροδάκινα, σταφύλια και βατόμουρα. Επίσης πίνει συγκεκριμένης μάρκας νερό και σε αυτό είναι απόλυτη. Στο δωμάτιό της θέλει: 15 μπουκάλια κρύο νερό της συγκεκριμένης μάρκας όπως προαναφέραμε, 15 μπουκάλια νερό σε θερμοκρασία δωματίου και 6 φρέσκα λεμόνια, τσάι και μέλι για τη φωνή της. Μία από τις αγαπημένες της συνήθειες είναι να βάζει μέσα στο νερό λεμόνι και αγγούρι και να το πίνει. Στα διαλείμματα του σόου θέλει σπρέι με νερό και βανίλια για να δροσίζεται. Η εμμονή της επίσης με τις τσίχλες είναι γνωστή. Απαιτεί να υπάρχουν συνέχεια στη διάθεσή της τσίχλες διαφόρων γεύσεων.

Οσο για την προεδρική σουίτα που θα μείνει, θέλει να είναι εντελώς λευκή, να έχει καλωδιακή τηλεόραση, τζακούζι, γυμναστήριο και να είναι -όπως και το καμαρίνι της- συνέχεια στους 25 βαθμούς. Θέλει, επίσης, να καθαρίζεται με απολυμαντικό συγκεκριμένης μάρκας. Και φυσικά δεν φτάνει ένα δωμάτιο για την γκαρνταρόμπα της, αλλά θέλει 6 προσωπικά δωμάτια με τεράστιους καθρέφτες για να αλλάζει. Είναι επίσης φανατική των κεριών και θέλει σε κάθε χώρο που κάθεται να υπάρχουν κεριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: