Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Μητέρα εξέδιδε την κόρη της με νοητική στέρηση

Η ίδια της η μάνα εξανάγκαζε μια 25χρονη με νοητική στέρηση να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής σε 65χρονο συνταξιούχο αστυνομικό! Η φρίκη που βίωνε η άτυχη κοπέλα στην Ανδραβίδα Ηλείας αποκαλύφθηκε από καταγγελία που έκανε ο πατέρας της στην Αστυνομία.

Ο πατέρας κατήγγειλε την περασμένη Πέμπτη στο αστυνομικό τμήμα Ανδραβίδας ότι είχε πιάσει επ’ αυτοφώρω την σύζυγό του ενώ είχε ερωτική επαφή με τον 65χρονο, ο οποίος αποκάλυψε ότι την πλήρωνε γι’ αυτό! Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση, δεν άργησαν να αντιληφθούν ότι η 51χρονη χρησιμοποιούσε και την κόρη της για να εξασφαλίζει χρήματα!

www.protothema.gr

Πράγματι, η κοπέλα υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ρήξη του παρθενικού υμένα και κακοποίηση παρά φύσει… Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο 65χρονος ασελγούσε σε βάρος της μπροστά στα τα μάτια της ίδιας της μητέρας της, που έπαιρνε κάθε φορά 20 ή 30 ευρώ!

Σε βάρος της 51χρονης έχει σχηματιστεί δικογραφία για μαστροπεία, ενώ ο συνταξιούχος αστυνομικός κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία. Ωστόσο, δεν συνελήφθησαν λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τώρα αν η 51χρονη είχε εξαναγκάσει την κόρη της να συνευρεθεί ερωτικά και με άλλα άτομα με αμοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: