Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Για γέλια είστε!



Όλα έχουν μία εξήγηση, τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία. Για να μην σας κουράζουμε θα περάσουμε στο… ζουμί αμέσως. Θα θυμάστε όλοι πριν κάποια χρόνια το θέμα που είχε προκύψει με την βίζα της συζύγου του Γιάγια Τουρέ και την κριτική που είχαν ασκήσει στον Ολυμπιακό. Μας χλεύαζαν τότε για το συγκεκριμένο θέμα. Τόλμησαν να μιλήσουν, όμως, αυτοί που η συμπεριφορά τους είναι για γέλια και για κλάματα.

Πρόσφατα θαυμάσαμε τον Σεμπαστιάν Λέτο να χορεύει αγκαλιά με ημίγυμνη χορεύτρια σε γνωστό κλαμπ και να τα "σπάει" μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Αργεντινός όπως είναι γνωστό είναι αρραβωνιασμένος, αλλά αυτό το αστείο σωματείο φρόντισε ο παίκτης να μείνει μόνος του. Η διοίκηση του ακατονόμαστου, λοιπόν, δεν έβγαλε βίζα στην αρραβωνιαστικιά του Λέτο.

Η κοπέλα αναγκάστηκε να φύγει για τρεις μήνες στην Αργεντινή, αφού έληξε η άδεια παραμονής της στην χώρα μας. Ο Σεμπαστιάν, λοιπόν, έμεινε μόνος του στην Αθήνα και ξεσάλωσε. Γι' αυτό και οι χοροί σε στριπτιτζάδικα και ξέφρενα γλέντια. Συγχαρητήρια στην διοίκηση του ΠΑΟ που είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι οι λάτιν δεν το έχουν και σε πολύ για να ξεφύγουν. Όσο ήταν εδώ η κοπέλα όλα καλά. Όταν όμως αυτή έφυγε τότε έγινε το έλα να δεις. Και για όλα αυτά φυσικά φταίει η διοίκηση του ακατονόμαστου που δεν φρόντισε να βγάλει βίζα στην αρραβωνιαστικιά του. Κατά τα άλλα σας είχε πιάσει το παράπονο τότε με τον Τουρέ. Για απανθρωπιά μιλάγατε και άλλα διάφορα. Αυτό τι είναι δηλαδή, που αναγκάσατε την κοπέλα να φύγει στην Αργεντινή και που ο άλλος ξεφάντωσε; Που να δει και τις φωτογραφίες δηλαδή. Σε μεγάλη εκτίμηση πρέπει να σας έχει. Ένα χρόνο στον Ολυμπιακό τέτοιο πρόβλημα δεν είχε δημιουργηθεί. Πληρώνει και αυτή τα λάθη του Λέτο που επέλεξε να πάει στους αστείους. Μα να μην μπορείτε να βγάλετε μία βίζα; Να την στέλνετε πίσω στην Αργεντινή; Μπράβο στην διοίκηση του ακατονόμαστου που φροντίζει να συμπεριφέρεται με τον καλύτερο τρόπο στους ποδοσφαιριστές της και τις οικογένειες τους. Με τέτοια διοίκηση όλοι έχουν ήσυχο το κεφάλι τους. Για γέλια είστε!
www.gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: