Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Ελένη Μενεγάκη: κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με τη Λάσπα


Δικαιώθηκε η Ελένη Μενεγάκη από τη δικαστική διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην ίδια και την Κατερίνα Λάσπα, από την αγωγή ύψους 500.000 ευρώ που κατέθεσε η δεύτερη, θεωρώντας πως είχε σχολιαστεί αρνητικά στην πρωινή εκπομπή «Καφές με την Ελένη».

Όλα ξεκίνησαν πριν δύο χρόνια όταν η Μενεγάκη στην εκπομπή της, είχε μία στήλη – αφιέρωμα σε πρόσωπα της τηλεόρασης.

Μέσα σε αυτά λοιπόν τα πρόσωπα υπήρχε αφιέρωμα στην Κατερίνα Λάσπα και την πορεία της στην τηλεόραση, όταν σε κάποιο σημείο ακούστηκε πως έγινε περισσότερο γνωστή εξαιτίας της σχέσης της με τον Στέφανο Σαρτίνι.

Η Κατερίνα Λάσπα όταν πληροφορήθηκε για το συγκεκριμένο γεγονός, αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της Ελένης Μενεγάκη , των συνεργατών της, αλλά και του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ζητώντας 5000.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση.

Το δικαστήριο αποφάσισε πως το περιεχόμενο της εκπομπής «Καφές με την Ελένη», δεν ήταν προσβλητικό για την Κατερίνα Λάσπα δικαιώνοντας, έτσι την Ελένη Μενεγάκη και αφήνοντας την Λάσπα θιγμένη ηθικά όπως η ίδια ισχυρίζεται και χωρίς να πάρει και τα χρήματα που ζητούσε για την αποκατάσταση της φήμης της.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η Κατερίνα Λάσπα είχε κινηθεί νομικά εναντίον του Alpha δύο φορές, όμως και τις δυο φορές το κανάλι κέρδισε την υπόθεση.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: