Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Ντε Νίγκρις : Προς τιμήν του θα φορεθούν 15.000 μάσκες


Σε μία αξιέπαινη ενέργεια προχωράει η διοίκηση της Γκαζιάντεσπορ σε μια προσπάθεια της να τιμήσει τον αδικοχαμένο Αντόνιο Ντε Νίγκρις.

Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στην ομάδα του Αντέπ τη σεζόν 2006-07, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 15 γκολ σε 39 αγώνες. Ο τουρκικός σύλλογος όπως ανακοίνωσε πριν την σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Μπούρσασπορ στο «Καμίλ Οτσάκ», θα μοιράσει στους οπαδούς της 15.000 μάσκες που θα αποτελούν αντίγραφο εκείνης που φορούσε ο αδικοχαμένος άσος κάθε φορά που σκόραρε.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του τουρκικού συλλόγου, τις μάσκες θα φορέσουν συμβολικά τόσο ο τεχνικός διευθυντής, Ιμπραχίμ Κιζίλ, όσο και ο Πορτογάλος τεχνικός Ζοζέ Κουσέϊρο.

Επίσης, θα αναρτηθεί ένα γιγαντιαίο πανό διαστάσεων 6×1,5μ. στο οποίο θα αναγράφεται: “Μεξικανέ δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ”.

Τέλος, η πρώτη εικόνα που θα αντικρύσει κάποιος όταν μπει στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας είναι ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις να πανηγυρίζει φορώντας τη συγκεκριμένη μάσκα και από κάτω να αναγράφεται: “Γεια σου Μεξικανέ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: