Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Beyonce Live @ Athens! ΠΗΓΗ www.mad.tv

Δύναμη, ενέργεια και υπερθέαμα, είναι μερικές μόνο λέξεις που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιος για να σχολιάσει το show που είδαμε στη συναυλία τη Beyonce πριν λίγες ώρες στο OAKA.

Αλλά θα ήταν καλύτερα να πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή, όταν δηλαδή ο κόσμος άρχισε να καταφτάνει στο στάδιο και όλοι έχουν να λένε για την άρτια διοργάνωση του show!

Το κλειστό γήπεδο του μπάσκετ ήταν κατάμεστο με κόσμο τόσο από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, όσο και από το εξωτερικό που περίμενε με αγωνιά να δει την αγαπημένη του τραγουδίστρια να ερμηνεύει τις μεγαλύτερες της επιτυχίες αποκλειστικά για εκείνον.

Ανάμεσα στο fans, δεν έλειψαν και οι εγχώριοι celebrities όπως: Μάρω Λύτρα, Γιώργος Θεοφάνους, Λάκης Γαβαλάς, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Αντώνης Κανάκης, Τατιάνα Στεφανίδου, Γιώργος Τσαλίκης, Τάμτα, Νίκος Ευαγγελάτος και πολλοί ακόμα stars της Ελληνικής Showbiz.

Η Rap οικογένεια των The Family, ξεκίνησε το warm up της συναυλίας, με έξυπνες ρύμες και δυνατή μουσική, ξεσηκώνοντας το κοινό! Nevma, Proffesional Sinnerz και Going Through ήταν εκεί για να τραγουδήσουν τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες για την superstar B!

Και μετά το intro των Ελλήνων ειδικών της RnB, όλοι καταλάβαμε ότι είχε φτάσει η ώρα για τη μεγάλη εμφάνιση της Beyonce!

Τα φώτα έσβησαν και ένας προβολέας έπεσε στη σκηνή, καθώς η Diva Β. εμφανίστηκε με ένα χρυσό κορμάκι, προκαλώντας το παραλήρημα του κοινού!

Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν τη δική τους τροπή, μια μοναδική μουσική συναυλία με εκπληκτικές χορογραφίες, κοστούμια και την Beyonce να μας αφήνει όλους άφωνους δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό!

Πάνω από δύο ώρες η μεγάλη τραγουδίστρια ερμήνευσε μπαλάντες αλλά και χορευτικά κομμάτια, προκαλώντας τα καλύτερα σχόλια και τις επευφημίες του κόσμου!

Με κομμάτια όπως το "Diva", το "Me, Myself and I", το "Video Phone" και δεκάδες μπαλάντες όπως το "Ave Maria" και το "Listen", η Beyonce έκανε μια επίδειξη των φωνητικών της ικανοτήτων που μας εντυπωσίασε, ενώ παράλληλα οι χορογραφίες στις οποίες συμμετείχε ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές!

Το τέλος ήρθε με το αγαπημένο και βραβευμένο "Single Ladies", αλλά και το συγκινητικό "Halo" το οποίο αφιερώθηκε και στο μουσικό θρύλο Michael Jackson, κάνοντας το κοινό να χειροκροτάει εκστασιασμένο!

Το συνολικό αποτέλεσμα ήταν φαντασμαγορικό, με μόνη σκέψη για το πότε θα ξαναέρθει η Beyonce στην Ελλάδα, αλλά και πότε θα δούμε άλλη μια τέτοια μοναδική συναυλία.

δειτετην ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: