Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Διαλυμένα τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού



Λύκε, λύκε είσαι εδώ; Το ερώτημα αυτό από γνωστό παραμύθι, θα μπορούσε να τεθεί κάλλιστα στον Ολυμπιακό, ο οποίος κοντεύει να βαρέσει διάλυση. Ο καθένας κάνει ό,τι του... καπνίσει και η κατάσταση στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων θυμίζει... χωράφι. Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο και το πιο ανησυχητικό είναι ότι δεν υπάρχει κανείς να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα!

Οσο κι αν φωνάζει ο Μπάντοβιτς, κανενός το αφτί δεν ιδρώνει. Μπορεί ο μαυροβούνιος να είναι... περαστικός από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, αλλά μια σειρά από γεγονότα που κορυφώθηκαν στην προπόνηση της Δευτέρας (29/3), ξεχείλισαν το ποτήρι και αποδεικνύουν τη γύμνια του ποδοσφαιρικού τμήματος, το οποίο ο Σωκράτης Κόκκαλης και τα λοιπά μέλη της διοίκησης, άφησαν στην τύχη του...

"Άσε με να κοιμηθώ"!

Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη, ζήτησε από τους γιατρούς του Ολυμπιακού να τον βγάλουν "ελεύθερο υπηρεσίας" από το πρόγραμμα της Μεγάλης Δευτέρας. Οι γιατροί τού απάντησαν ότι "δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό" κι εκείνος πήρε άδεια από τη σημαία. Ειδοποίησε ότι έχει στομαχικές διαταραχές και δεν θα πάει στην προπόνηση, κι όταν ένας από τους γιατρούς τον έψαξε στο τηλέφωνο, πήρε πληρωμένη απάντηση: "Ασε με να κοιμηθώ"!!!

Η πλευρά του παίκτη (μέσω του μάνατζερ Σάκη Τζίκα) ισχυρίζεται ότι η παρεξήγηση λύθηκε, αλλά στον Ολυμπιακό λένε ότι μόλις άρχισε και είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν το θέμα με τον άγγλο στα άκρα (ποιος θα το κάνει, είναι ένα από τα πολλά ερωτήματα). Η αλήθεια είναι ότι ο Ντάρμπισαϊρ έχει... στραβώσει από την συνεργασία που -δεν- έχει με τους συμπαίκτες τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κανείς δεν πρόκειται να δικαιολογήσει τέτοιου είδους συμπεριφορά από έναν επαγγελματία και δη άγγλο ποδοσφαιριστή, για τον οποίο το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έδωσε στη Μπλάκμπερν περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ.

"Πού είναι ο Ντάτολο;"

Λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση, ο Μπάντοβιτς έψαχνε τον Ντάτολο. Ρώτησε τους υπόλοιπους παίκτες αν τον είδαν και εκείνοι του έδειξαν προς τα αποδυτήρια. Ο μαυροβούνιος μπήκε μέσα, κι όταν τον ρώτησε γιατί δεν βγήκε για προπόνηση, πήρε την απάντηση: "Πονάει το πόδι μου". "Και γιατί δεν το είπες σε κάποιον;", αναρωτήθηκε απευθυνόμενος προς τον αργεντινό ο Μπάντοβιτς. "Εψαχνα να βρω τους γιατρούς, αλλά δεν είδα κανέναν", του απάντησε εκείνος και ο Μπάντοβιτς έγινε έξαλλος. Ο Ντάτολο, ο οποίος είχε μια σειρά από ατυχίες και αναποδιές από τότε που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, δεν βλέπει την ώρα να φύγει... Αλλωστε και στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 5 εκατομμύρια στη Νάπολι για να τον κρατήσουν.

"Ανοίξαμε και σας περιμένουμε"

Μπάτε σκύλοι, αλέστε έχει γίνει το προπονητήριο του Ρέντη. Καθένας ό,τι ώρα θέλει πάει, κι ό,τι ώρα θέλει φεύγει. Ο Ντιόγκο, ίσα που πρόλαβε να πάει στην προπόνηση το πρωί, καθώς έφτασε στις εγκαταστάσεις μόλις 5 λεπτά πριν αυτή ξεκινήσει. Αντίθετα, ο Βασίλης Τοροσίδης έφτασε 10 λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας μαζί με τον τραυματία, Γκαλίτσιο.

"Γιατί δεν του την έδωσες;"

Και μέσα σε όλα αυτά, ο Μπάντοβιτς -εγκαταλελειμμένος από τη διοίκηση του Ολυμπιακού-, να βάζει χοντρό χέρι στους παίκτες ("αν θέλετε να γίνετε προπονητές, ελάτε στη θέση μου" κ.τ.λ.) και να κάνει τετ α τετ με τον Λούα Λούα, ζητώντας του εξηγήσεις, γιατί δεν έδωσε τη μπάλα στον Ντάρμπισαϊρ στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ξάνθη...Click-Video

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η κατάσταση στον Ολυμπιακό έχει ξεφύγει. Οχι μόνο αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι αυριανές (30/3) προπονήσεις, που είναι προγραμματισμένες για τις 11:00GR και τις 18:00GR, αλλά και αν θα βρεθεί κάποιος να... θερίσει τις θύελλες.

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: