Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΧΑΛΑΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΔΩΝΗΣ ΜΕ ΠΑΟ. ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ 2 ΩΡΙΤΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ


Ο προπονητής της ομάδας του Ατρομήτου απόλαυσε τον καφέ του, μεταξύ 12.30 - 14.30 στο καφέ Αίγλη στο Κεφαλάρι. Ήρθε μόνος του με την εφημερίδα του, χαιρέτησε τα παιδιά από το μαγαζί και ήπιε το καφεδάκι του. Μάλλον ξέρει τι θα γίνει αύριο στο ματς με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και ο άνθρωπος είπε να χαλαρώσει παραμονές του αγώνα. Παλιές αγάπες είναι αυτές ......


Το ρεπορτάζ λεέι βέβαια:

Τη συνδρομή του κόσμου ενόψει της δύσκολης κυριακάτικης (28/3) αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό, για την 28η αγωνιστική της Superleague, ζήτησε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Γιώργος Δώνης. O τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων, συν τοις άλλοις αναφέρθηκε στο ματς με τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος κάνοντας σαφές πως στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα και σε αυτό το παιχνίδι!!!!!!!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δώνη:
«Είναι πολύ σημαντικό να επιβεβαιώσουμε σε ένα ακόμα παιχνίδι τη νοοτροπία που έχουμε δημιουργήσει από την αρχή της περιόδου. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και καλούμαστε να δείξουμε τις δυνατότητες που έχουμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που θα έρθουν να μας ενισχύσουν και θέλουμε στο τέλος του αγώνα να τους κάνουμε υπερήφανους για την ομάδα τους»

exypno.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: