Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Γεμίστε το ΣΕΦ!


Η εικόνα στις εξέδρες ήταν απογοητευτική στα πρώτα δύο ματς. Γεμίστε απόψε το ΣΕΦ με την Έφες Πίλσεν (9μ.μ., live από το gavros.gr). Το έχει ανάγκη η ομάδα, το αξίζει!

Δεν είναι μόνο η σημασία του αποψινού αγώνα που πρέπει να μαγνητίσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Ανέκαθεν ένας αγώνας με τους τούρκους που έρχονται εδώ και περνάνε σχεδόν πάντα νικηφόρα, αποτελεί μείζων ζήτημα στα μπασκετικά στέκια.

Θα λέγαμε όμως πως δικαιολογίες δεν υπάρχουν πια. Εντάξει, χάθηκαν πέρυσι οι τίτλοι, αλλά κανείς δεν τα παράτησε. Τουναντίον, οι Αγγελόπουλοι δαπάνησαν ακόμα περισσότερα χρήματα για να φτιάξουν μία ισχυρή ομάδα. Ομάδα που παλεύει μέσα από ένα σωρό προβλήματα και πάλι και αν μη τι άλλο προσπαθεί να παίξει όμορφο μπάσκετ που αξίζει να το δεις.

Χώρια που δεν υπάρχει και τίποτα άλλο για να δεις αυτό το βράδυ. Την προηγούμενη φορά με τη Λιέτουβος, θες η αντιεμπορικότητα του ονόματος των Λιθουανών, ο αγώνας Τσάμπιονς Λιγκ που ακολουθούσε στο Βέλγιο, αλλά και η απογοήτευση από την ήττα στη Μάλαγα (κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες σοβαρών απουσιών), δεν τράβηξαν στο ΣΕΦ ούτε 5000 φιλάθλους.

Νομίζουμε πως ήρθε η ώρα για να πάει ο κόσμος στο ΣΕΦ. Όχι μόνο αυτοί με τα διαρκείας που φαίνεται πως δεν πηγαίνουν συχνά, ούτε μόνο οι φίλοι της μίας αγωνιστικής. Η ομάδα χρειάζεται συμπαράσταση και το ΣΕΦ πρέπει να δονείται πάντα από τις φωνές του περήφανου λαού του Ολυμπιακού.
/www.gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: