Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει περιοχές της χώρας


Αγνοείται αλιέας

Ένας Αιγύπτιος, μέλος πληρώματος του αλιευτικού σκάφους «Καπετάν Λάκης», νηολογίου Θεσσαλονίκης, αγνοείται από το απόγευμα της Δευτέρας, στη θαλάσσια περιοχή νότια της Θάσου.

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Καβάλας, το αλιευτικό σκάφος απέπλευσε γύρω στις 6:25 χθες το απόγευμα από το Λιμάνι της Καβάλας και κατευθύνθηκε στην περιοχή Αστρίς, νότια της Θάσου.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο Αιγύπτιος, μέλος του πληρώματος του αλιευτικού, έπεσε στη θάλασσα και έκτοτε αγνοείται.

Οι έντονοι νοτιάδες που πνέουν στην περιοχή καθιστούν δύσκολο το έργο της αναζήτησης από τις αρμόδιες αρχές.

Ισχυροί άνεμοι

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας έχουν ως αποτέλεσμα την ακύρωση όλων των δρομολογίων με ιπτάμενα δελφίνια. Κανονικά, ωστόσο, εκτελούνται τα λοιπά δρομολόγια των πλοίων.

Στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε πτώση κλαδιών στην οδό Επιδαύρου στην Ανω Τούμπα, αλλά και στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, στο ύψος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Στην πρώτη περίπτωση προκλήθηκαν ζημιές σε τρία ΙΧ αυτοκίνητα, ενώ στη δεύτερη περίπτωση σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Από το πρωί της Τρίτης, ο καιρός είναι βροχερός σε αρκετές περιοχές της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, χωρίς μέχρι στιγμής να προκαλούνται σοβαρά προβλήματα.

Ισχυρή βροχόπτωση σημειώθηκε περιφερειακά της Θεσσαλονίκης, με συνέπεια να προκληθούν προβλήματα στην ομαλή κίνηση των οχημάτων στην περιφερειακή οδό της πόλης.

Οι υπηρεσίες της Τροχαίας συνιστούν την προσοχή των οδηγών κατά την κίνησή τους στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.

www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: