Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ: ΣΗΜΕΡΑ Θ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ

Εχει γίνει ανάρπαστος τον τελευταίο καιρό,και όλος ο κόσμος στημένος στα ραδιόφωνά του αποχαυνωμένος περιμένει να ακούσει τον σύγχρονο μοντέρνο και μεστό πολιτικό του λόγο. Ενας πολιτικός άνδρας ανιδιοτελής και έξω από παιχνίδια μηχανισμών και σκοπιμοτήτων.Ενας πολιτικός που σαν οδηγό του έχει το καλό και μόνο της παράταξης.
Παραθέτουμε αποσπάσματα από το βιογραφικό του για του λόγου το αληθές΄:
Από το 1990 ως το 1993 διετέλεσε σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη και Προϊστάμενος του Γραφείου Σχεδιασμού & Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού. Από το 1997 έως το 1998 υπήρξε μέλος της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας.
Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων από το 2003 μέχρι το 2006 με το συνδυασμό «ΑΘΗΝΑ ΑΥΡΙΟ», με επικεφαλής την Ντόρα Μπακογιάννη και υπεύθυνος για τον συντονισμό της προετοιμασίας του προγράμματος του συνδυασμού. Από το 2003 έως το 2006 διετέλεσε Αναπληρωτής Δήμαρχος Αθηναίων
Ετσι λοιπόν εχθές ο ανιδιοτελής από την (νετ 105,8): επιτέθηκε στους κ.κ. Σαμαρά και Αβραμόπουλο, λέγοντας ότι «εμφάνισαν μιαν εικόνα αμερικανικού τύπου που έδειχνε πρόεδρος- αντιπρόεδρος και έδειξαν ότι υπήρχε προσυνεννόηση».
Βέβαια κάνεις ενα λάθος και επαναλαμβάνεις συνεχώς το ότι Σαμαρας και
Αβραμόπουλος είχαν φύγει από την παράταξη. Μην το κάνεις είναι
κουραστικό.
Α!Τώρα που το θυμήθηκα ένας ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ που ήταν
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του κόμματος ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ του Μανου
ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;

Παραθέτουμε φωτορεπορταζ του ακρατου Αμερικανισμού του κυρίου
ΣΑΜΑΡΑ ετσι για να σε επιβεβαιώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: