Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ; ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ;


Έγκλημα» με το Σάββατο!
Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη έπαιξε στην Λιέγη με την Σταντάρ. Αγώνας Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα εκτός έδρας που σημαίνει ότι η ομάδα έκανε ταξίδι και πέρα από την ένταση του ματς είχε να αντιμετωπίσει και την κούραση της μετακίνησης. Η μοναδική ελληνική ομάδα που αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κι όμως κακομεταχειρίζεται στην χώρα της και στο πρωτάθλημα.

Με αγώνα την Τετάρτη μας έβαλαν να παίξουμε Σάββατο με τον Ηρακλή. Πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Την Πέμπτη επέστρεψε η ομάδα από την Λιέγη και το βράδυ ο Ζίκο έβγαλε αποστολή. Ούτε ανάσα δεν έχουν πάρει οι παίκτες. Και τι προπόνηση θα κάνουν; Με χαλάρωμα θα πάνε στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς. Ποια προετοιμασία γι' αυτό το ματς και πότε να προλάβουν; Δεν έχει βγει από το μυαλό τους ο αγώνας με την Σταντάρ και ετοιμάζονται για νέο παιχνίδι.

Αν αυτό δεν είναι "έγκλημα" εις βάρος του πρωταθλητή Ελλάδας τότε ποιο είναι; Μας έχουν αναγκάσει να παίζουμε συνέχεια Σάββατο. Και δεν εξετάζουμε το ότι οι άλλοι ξέρουν πάντα το αποτέλεσμα μας. Άλλο καπέλο αυτό. Είναι δυνατόν, όμως, να μας βάζουν να παίξουν Σάββατο, ενώ παίξαμε εκτός έδρας αγώνα την Τετάρτη; Ήμαρτον δηλαδή.

Μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός έχει παίξει έξι φορές Σάββατο. Συγκεκριμένα την 3η, την 5η, την 6η, την 7η, την 8η και την 9η αγωνιστική ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστεί Σάββατο. Και πάμε πάλι τώρα στο… καπάκι μετά από αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη. Αλήθεια γιατί δεν μας βάζατε να παίξουμε την Πέμπτη να τελειώνουμε;
GAVROS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: