Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΕ.......

Σ’εσένα που με στυλ «μάνα μια μαγκούρα έχει φράξει το καταπινάρι μου» σηκώθηκες καμαρωτός-καμαρωτός ν’αποχωρήσεις την ώρα που στο βήμα ανέβαινε ο «προδότης» Αντώνης Σαμαράς.
Σ’εσένα που με χαμόγελο «ξεδοντιάρη πιθήκου» προσπαθούσες να παρασύρεις κατά την αποχώρησή σου και άλλους συνέδρους για να πικάρεις τον «εχθρό».
Σ’εσένα που κρέμασες το καρτελάκι του συνέδρου στο στήθος και άραξες σε μια καρέκλα σαν βαριεστημένος καφενόβιος που περιμένει τον γλυκύ βραστό του.
Σ’εσένα που μια ζωή ζεις με γνώμη, σκέψη και αντίδραση προβάτου στο κάλεσμα του τσοπάνη. Και με την προσοχή των τσοπανόσκυλων στραμμένη επάνω σου μην τυχόν και ξεκόψεις και σε φάει ο κακός ο Σαμαράς.
Εσύ λοιπόν, που η μόνη πολιτική σου πράξη είναι να υπακούς τους καθοδηγητές σου τι δουλειά είχες σ’αυτή την αίθουσα?
Ποιος σε παρασύρει και γιατί τον ακολουθείς? (Δεν αναφέρομαι στη ψήφο σου –και δεν με ενδιαφέρει άλλωστε- αναφέρομαι στον πολιτικό πολιτισμό και σεβασμό που θα έπρεπε να είχες απέναντι σε αυτόν που δεν είσαι ψηφοφόρος του.)
Αλλά ξέχασα. Πολιτικός πολιτισμός θα υπήρχε ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΜΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ όπως σε είχαν κάνει να πιστέψεις.
Υ.Γ. 1:Ευτυχώς που η συντριπτική πλειοψηφία στάθηκε στο αξιοπρεπής στο ύψος των κρίσιμων στιγμών που ζει η παράταξη.
Υ.Γ .2: Τώρα κατάλαβα γιατί η υποψήφια αρχηγός και τα φερέφωνά της εκνευρίστηκαν με το άνοιγμα προς τη βάση. Μα τι λέω??
ΑΦΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΙΝ……..10 ΧΡΟΝΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: