Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Στολτίδης: «Αν δεν δώσουμε μάχη, θα χάσουμε στα Γιάννινα...»


Στολτίδης: «Αν δεν δώσουμε  μάχη, θα χάσουμε  στα Γιάννινα...»

Ένα δυνατό μαρκάρισμα του Ιεροκλή Στολτίδη στον Έντσο Μαρέσκα έδωσε την αφορμή στον δυναμικό Έλληνε μέσο του Ολυμπιακού να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Ο Ιταλός ενοχλήθηκε από το μαρκάρισμα και ο «Ιέρο», αφού παραδέχτηκε το λάθος του, είπε:
«Εντάξει, ήταν δυνατό το χτύπημα, αλλά να ξέρεις ότι δεν είναι τίποτα μπροστά στα χτυπήματα που θα δεις το Σάββατο στα Γιάννενα. Εκεί θα πέσουν κορμιά. Και αν δεν είμαστε όλοι έτοιμοι για μάχη, τρέξιμο και δυνατό παιχνίδι θα χάσουμε. Μην την ψάχνετε. Όπως ακριβώς το ακούτε. Θα πάμε και θα χάσουμε». Από την πλευρά του, ο Μαρέσκα απάντησε: συμμερίστηκε την άποψη του Στολτίδη και ανέφερε: «Εντάξει, το Σάββατο να είμαστε δυνατοί, αλλά όχι από την προπόνηση».
Το σκηνικό έλαβε χώρα μπροστά στον Ζίκο, ο οποίος δεν σχολίασε

Από εκεί και πέρα, στην αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον ΠΑΣ θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, ο Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος ζήτησε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα. Ο Ζίκο τον χρησιμοποίησε με τους βασικούς, ενώ η συμμετοχή του Λεονάρντο στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα αποφασιστεί σήμερα.

Όσο για τον Βασίλη Τοροσίδη, όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με την Άλκμααρ στην Ολλανδία, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League. Από την πλευρά του, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θα προσπαθήσει να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάτι που αυτή τη στιγμή πάντως φαντάζει δύσκολο. Τέλος, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα υποβληθεί σήμερα σε έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο, ώστε να διαπιστωθεί το πρόβλημα που έχει στον αριστερό προσαγωγό και στον οπίσθιο μηριαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: