Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Δεύτερη μεγάλη δράση για την ανακύκλωση συσκευών

η δεύτερη μεγάλη δράση για την ανακύκλωση μεγάλων ηλεκτρικών και οικιακών μικροσυσκευών, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αλλά και στο ΟΑΚΑ.


Τη δεύτερη μεγάλη δράση για την ανακύκλωση μεγάλων ηλεκτρικών και οικιακών μικροσυσκευών διοργανώνει ο ΣΚΑΪ και η Eurobank, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο, αλλά και στο ΟΑΚΑ.

Κοντέινερ θα βρίσκονται από τις 8 το πρωί και έως τη 1 το μεσήμέρι του Σαββάτου 14 Νοεμβρίου μπροστά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο. (Δείτε το χάρτη)

Επίσης, την ίδια μέρα και ώρα, θα υπάρχουν κοντέινερ στο πάρκιγκ του ποδηλατοδρομίου στις Ολυμπιακές Eγκαταστάσεις Αμαρουσίου. (Δείτε το χάρτη)

Όσοι συμμετάσχουν στην ανακύκλωση θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν τα ακόλουθα δώρα:

Πρώτο σημείο (ΣΕΦ)

Ένα κινητό τηλέφωνο Sony Ericsson U1i SATIO
Μία τηλεόραση LCD 46’ SAMSUNG και ένα ασύρματο set Home Cinema SAMSUNG

Δεύτερο σημείο (ΟΑΚΑ)

Μία φωτογραφική ψηφιακή μηχανή Canon EOS500D
Μία τηλεόραση LCD 46’ SAMSUNG και ένα ασύρματο set Home Cinema SAMSUNG

Οι κληρώσεις θα διεξαχθούν στις 12.55.

Τι μπορούμε να ανακυκλώσουμε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ

Ψυγεία, καταψύκτες, πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, ηλεκτρικές κουζίνες, φούρνους μικροκυμάτων, ηλεκτρικές θερμάστρες, καλοριφέρ, ανεμιστήρες και κλιματιστικά.

Ηλεκτρικές σκούπες, ραπτομηχανές, ηλεκτρικά σίδερα, φρυγανιέρες, φρυτέζες, καφετιέρες, σεσουάρ μαλλιών, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές, ρολόγια και ηλεκτρικές ζυγαριές.

Λαμπτήρες φθορισμού, λαμπτήρες νατρίου, φωτιστικός εξοπλισμός και λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας. Δεν ανακυκλώνονται οι παλαιοί λαμπτήρες πυρακτώσεως.

Φορητές κονσόλες βίντεοπαιχνιδιών και υπολογιστές για αθλητικές δραστηριότητες, όπως ποδηλασία, καταδύσεις, τρέξιμο, κωπηλασία.

Ανιχνευτές καπνού, συσκευές θερμορύθμισης, θερμοστάτες και όλα τα όργανα παρακολούθησης και ελέγχου χρησιμοποιούμενα σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι στα πλαίσια της εκστρατείας του ΣΚΑΪ για την ανακύκλωση, οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις και καταγγελίες στο τηλέφωνο 210.48.00.101 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση skai.gr:

Υποβάλετε τις ερωτήσεις σας


/www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: