Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Επικήρυξη των δραστών της απόπειρας κατά της Κ. Κούνεβα




Επικηρύχθηκαν ο δράστης ή οι δράστες της απόπειρας δολοφονίας εναντίον της συνδικαλίστριας καθαρίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα, με κοινή απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους 1.000.000 ευρώ σε όσους πολίτες συμβάλουν στο έργο των Αρχών για την αποκάλυψη, εντοπισμό και σύλληψη των άγνωστων δραστών που συμμετείχαν στην δολοφονική απόπειρα κατά της Κ. Κούνεβα.

Σημειώνεται ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει ορισθεί ποτέ στη χώρα μας για την επικήρυξη κακοποιού.

Στόχος είναι η επανεξέταση της υπόθεσης αυτής από μηδενική βάση, ώστε να προκύψουν νέα επαρκή στοιχεία που θα οδηγήσουν τους δράστες στη Δικαιοσύνη.

Κάθε πολίτης που επιθυμεί να παρέχει σχετικές πληροφορίες ή στοιχεία για τη δολοφονική απόπειρα κατά της Κωνσταντίνας Κούνεβα που πραγματοποιήθηκε στις 23.12.2008 και ώρα 00.18 στα Πετράλωνα Αττικής, μπορεί να επικοινωνεί με το τηλέφωνο 210 - 6447437 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση. Τονίζεται επίσης ότι θα εξασφαλισθεί η ανωνυμία κάθε πολίτη απέναντι
σε κάθε Αρχή και κάθε τρίτο.

www.ant1online.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: