Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ: ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ» Ίωση και ο Πάντος!

Image
Ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκανε ο Ντιόγκο


Πρόβλημα προέκυψε την Παρασκευή και με τον Τάσο Πάντο στον Ολυμπιακό. Η ίωση «χτύπησε» και τον «Παντούρου» ο οποίος δεν προπονήθηκε το απόγευμα. Το πρωί μόνο πήγε στο Ρέντη και έκανε τρέξιμο, όμως το απόγευμα ήταν χειρότερα και απείχε. Θεραπεία έκαναν οι Τοροσίδης, Λεντέσμα και ο Παναγόπουλος λόγω

ενοχλήσεων στον αριστερό μηρό. Οι Λεονάρντο, Ντιόγκο και Γκαλέτι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο, ενώ ο Όσκαρ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και το γήπεδο. Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο έκανε ο Ζαϊρί. Για τον ίδιο λόγο που δεν γυμνάστηκε ο Πάντος απείχε και ο νεαρός Φετφατζίδης. Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 10:30. Ο Ζίκο ελπίζει και πιστεύει πως όσο περνούν οι μέρες όλο και περισσότεροι παίκτες θα ξεπερνούν τα προβλήματά τους και θα τίθενται στη διάθεσή του, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.
****
Στα… νύχια του γυμναστή, Μοράσι Σαντάνα, «έπεσαν» την Παρασκευή οι παίκτες του Ολυμπιακού. Όσοι από τους «ερυθρολεύκους» πάνε στο Ρέντη βέβαια, γιατί απουσιάζουν πολλοί λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές ομάδες. Ο Βραζιλιάνος γυμναστής έτρεξε πολύ το πρωί τους υγιείς και διαθέσιμους παίκτες των πρωταθλητών που είχαν την… ατυχία να βρεθούν στο Ρέντη. Ο γυμναστής «ασχολήθηκε» με τους παίκτες με σκοπό τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης. Την Παρασκευή υπήρχε, ωστόσο, διπλή προπόνηση και οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν ξανά το απόγευμα. Όμως δεν υπήρξε τρέξιμο. Γι’ αυτό… δράση ανέλαβε ο Ζίκο βάζοντας τους παίκτες του να κάνουν σουτάκια και να παίξουν γενικώς με μπάλα. Προηγήθηκε τριήμερο ρεπό στο οποίο οι παίκτες… φόρτισαν αρκετά τις «μπαταρίες» τους γι’ αυτό και την Παρασκευή είχαν τέτοια… αντιμετώπιση από το τεχνικό τιμ. Η ομάδα μπαίνει σε μια κρίσιμη καμπή της χρονιάς και πρέπει άπαντες να είναι σε εγρήγορση και πανέτοιμοι για τις αγωνιστικές προκλήσεις.

www.championsday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: