Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

ΒΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Ενόψει της διαδοχής ο καιροσκοπισμός είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στην Νέα Δημοκρατία. ...Ο Θανάσης Γιαννόπουλος στη Φθιώτιδα πήγε με την Ντόρα επειδή η οικογένεια του Κώστα Σταϊκούρα πήγε με τον Σαμαρά!
Εν αρχή είναι ο Νικήτας μας. Υποστηρίζει την Ντόρα Μπακογιάννη με αντάλλαγμα την υποστήριξή της στον Δήμο της Αθήνας και φυσικά την πλήρη κάλυψή της σε περίπτωση που η Δημοτική Αντιπολίτευση αρχίσει να ξυπνάει...!!! Και πιστέψει ότι ο Νικήτας..., Νικιέται...!!! Ολόκληρη η φρουρά του Δημάρχου πολεμάει με κάθε αήθη τρόπο τον Αντώνη Σαμαρά ακόμα και εκείνοι που ήταν συνοδηπόροι του στο εγχείρημα της Πολιτικής Άνοιξης. Ένας εξ αυτών, ο πολύς Νίκος Βαφειάδης, πρώην εφοριακός και μέτοχος χρηματιστηριακής εταιρείας που κατ εντολήν του Νικήτα κατηφόρισε στην Αθήνα από την μακρινή Ορεστιάδα και με μιάς - ως εκ θαύματος - εξελέγη μεταξύ των πρώτων Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων και ανέλαβα τις Οικονομικές Υποθέσεις ως Αντιδήμαρχος, διέδιδε ότι "" η τροφική δηλητηρίαση του Αντώνη Σαμαρά ήταν διπλωματική. Απλά ο Γεροντόπουλος δεν μπόρεσε να του κάνει συνγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη και σκέφτηκαν τα..., κοιλιακά..."...!!!
Μετά, έρχεται ο ωραίος Άρης. Αφού διαπραγματεύτηκε με το Αντώνη Σαμαρά και είδε ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει καλύτερη θέση μαζί του..., πάει με την Ντόρα. Δεύτερος θα είναι..., και καλά με τους χρηματοδότες του θα το έχει...!!!
Θέλετε και μερικά άλλα παραδείγματα άκρατου καιροσκοπισμού..???
Ο Δεμερτζόπουλος βουλευτής Έβρου πήγε με την Ντόρα επειδή ο εσωκομματικός του αντίπαλος στην εκλογική του περιφέρεια είναι ο Άκης Γεροντόπουλος.
Ο Θανάσης Γιαννόπουλος στη Φθιώτιδα πήγε με την Ντόρα επειδή η οικογένεια του Κώστα Σταϊκούρα πήγε με τον Σαμαρά.
Ο Δημήτρης Κωστόπουλος πήγε με την Μπακογιάννη επειδη στην Αρκαδία ο Ανδρέας Λυκουρέντζος είναι με τον Σαμαρά.
Ο Κεδίκογλου στην Εύβοια είναι φανατικός Ντορικός επειδή είανι φανατικός Σαμαρικός ο Μαρκόπουλος που εκλέγεται στην ίδια περιοχή....!!!
Δυστυχώς έτσι συμβαίνει σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες...!!!
πηγη LAMIA NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: