Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΣΟ ΞΕΒΡΩΜΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Στα παλιά μονοπάτια της διάσπασης και της διαπλοκής και ο Έβερτ

Από Factorx

EvertKanelopoulos

Σε γραπτή του δήλωση, την οποία μετέδωσε σήμερα το Mega, ο Μιλτιάδης Έβερτ δηλώνει ότι η ανάδειξη της τέως υπουργού Εξωτερικών στην ηγεσία θα δημιουργήσει προοπτικές ώστε το κόμμα να επανέλθει στην εξουσία.

Επιβεβαιώνεται έτσι αυτό το οποίο έχουμε επισημάνει πολλές φορές εδώ μέσα. Ότι δηλαδή ήταν η συμμαχία της Ντόρας με τον Έβερτ που προκάλεσε την διάσπαση του 1993.

Βεβαίως, δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Έβερτ εκπροσωπεί και κανέναν άλλο σοβαρό πέραν του εαυτού του, του γαμπρού του Π. Δούκα, της κόρης του και των υπολειμμάτων του παλαιού μηχανισμού του. Σε κάθε περίπτωση όμως διαβάστε τι έχουμε γράψει για να καταλάβετε πως το παρελθόν δένει με το παρόν στη ΝΔ, που οδεύει ολοταχώς προς την διάσπαση:


www.antinews.gr


Έχουμε επίσης και ένα ερωτηματάκι; Εκτός από τον κ. Έβερτ θα ενταχθούν στο στρατόπεδο της Αγίας Οικογενείας και ο κ. Δούκας με τα ομόλογα και το ξυστό;

Ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Καρχιμάκης με τον κ. Ζορμπά τι κάνουν επιτέλους; Θα την κάνουν εκείνη την εξεταστική επιτροπή για τα ομόλογα για να γελάσουμε πολύ;

(Στη φωτογραφία ο κ. Εβερτ με τον αείμνηστο Αθ. Κανελόπουλο την εποχή που έστηναν την ανατροπή του Μητσοτάκη και την χρέωναν στον ….Σαμαρά)

Δεν υπάρχουν σχόλια: