Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Κέρδισε ο Ολυμπιακός την υπόθεση με τον «Μάτσας»

news-olympiakos-case-macijauskas1Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε στην υπόθεση του Άρβιντας Ματσιγιάουσκας. Ο Λιθουανός πρώην παίκτης των ερυθρολεύκων, διεκδικούσε 4,4 εκατομμύρια ευρώ τα οποία αντιστοιχούσαν στα τελευταία δύο χρόνια του τετραετούς συμβολαίου του. Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών διαφορών δικαίωσε τον Ολυμπιακό καθώς δέχθηκε ομόφωνα με 5-0 ψήφους την προσφυγή της πειραϊκής ΠΑΕ, κι έτσι οι ερυθρόλευκοι γλίτωσαν τα χειρότερα.

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να δικαιώθηκαν εκτός παρκέ και να γλίτωσαν από τον «Μάτσε», υπάρχει όμως σοβαρό ενδεχόμενο να τον συναντήσουν στους ομίλους της Ευρωλίγκα. Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής της Λιέτουβος Ρίτας , Ρίμας Κουρτινάϊτις, φέρεται να ζήτησε τον λιθουανό γκαρντ, παρά το γεγονός πως έχει να αγωνιστεί πολύ καιρό σε υψηλό επίπεδο.

Εάν τελικά αποκτηθεί, τότε ο Ολυμπιακός θα τον συναντήσει στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής στη Λιθουανία. Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, θα είναι η πρώτη φορά που ο έμπειρος γκαρντ θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα.

Θα είναι η δεύτερη φορά που ο Ματσιγιάουσκας θα φορέσει την πράσινη φανέλα έπειτα από τη τετραετία 1999-03.

www.i-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: