Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΟΝΟ 8-5 ΤΟΝ ΠΑΟ Υποτίμησε αλλά και πάλι «βούλιαξε» τον πελάτη





Αν και ο Ολυμπιακός υποτίμησε τον αιώνιο πελάτη του Παναθηναϊκό τελικά τον «βούλιαξε» για μια ακόμα φορά (8-5) και τον έστειλε εκεί που είναι η θέση του. Στον πάτο της πισίνας.

Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός έκανε πολλά λάθη στην επίθεση, είχε τραγικά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω (2/10) και αν οι παίκτες του Πάτερου ήταν στοιχειωδώς πιο προσεκτικοί η διαφορά θα έπρεπε να ήταν κοντά στα 10 γκολ. Άλλωστε η διαφορά των δύο ομάδων είναι χαώδης και αφού αυτός ο κάκιστος Ολυμπιακός κερδίζει με 3 γκολ στο πιο άσχημο παιχνίδι του, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει η ομάδα, όταν πιάσει καλή απόδοση. O Oλυμπιακός ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι και 2’ πριν την ολοκλήρωση του πρώτο οκταλέπτου βρέθηκε να χάνει με 1-2 χάρις σε γκολ των Βράνιες και Χαριτάκη, ενώ για τον θρύλο σε αυτό το διάστημα είχε ισοφαρίσει ο Μυλωνάκης. Ωστόσο στο φινάλε της πρώτης περιόδου, ο Σχίζας έφερε και πάλι το ματς στα ίσα και ο Χατζηθεοδώρου έκανε το 3-2. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συνέχισε δυναμικά και στο δεύτερο οκτάλεπτο και με δυο ακόμα γκολ ανέβασε την διαφορά στο 5-2. Ωστόσο από το σημείο εκείνο και μετά οι παίκτες του Θρύλου χαλάρωσαν με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μειώσει και πάλι στο γκολ (5-4) με τους Καφετζόγλου και Κουντούδιο. Ο Ολυμπιακός κράτησε το προβάδισμα και στο τρίτο οκτάλεπτο και μάλιστα το διεύρυνε αρχικά με τον Φουντούλη σε 6-4, (μείωσε με πέναλτι ο Βουλγαράκης σε 6-5) και στη συνέχεια με τον Βλοντάκη σε 7-5. Στην τελευταία περίοδο του αγώνα το κακό παιχνίδι από πλευράς ο Ολυμπιακού συνεχίστηκε, με τον ΠΑΟ πάντως να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το επιθετικό πρόβλημα των γηπεδούχων, γεγονός που φανερώνει την διαφορά επιπέδου των δυο ομάδων. Σε αυτό το διάστημα και πιο συγκεκριμένα 16’ πριν τη λήξη, πέτυχε ένα γκολ ο Χατζηθεοδώρου και διαμόρφωσε το τελικό 8-5. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν κορυφαίος του αγώνα και πρώτος σκόρερ με 3 γκολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάτερος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Κόχειλας, Χατζηθεοδώρου 3, Θεοδωρόπουλος, Φουντούλης Γ. 1, Ντόσκας 1, Αφρουδάκης Γ, Κομάντινα, Βλοντάκης 1, Σχίζας 1, Φλώρος, Ρούσσης, Χονδροκούκης.

www.championsday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: