Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Τατιάνα vs Σεμίνα: Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι...


Χωρίς να κατονομάσουν - καθότι πρόκειται για μεγάλες κυρίες πάνω απ’ όλα - Σεμίνα Διγενή και Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζουν τα αλληλομαχαιρώματα η καθεμιά από τη στρατιά της.

Οι σπόντ(αρ)ες ξεκίνησαν από την εκπομπή της Τατιάνας τη Δευτέρα. Εκεί η οικοδέσποινα μίλησε για «κάποιο» site που δεν κατονόμασε και το οποίο «έμπλεξε» την Κατερίνα Γκαγκάκη στο διαζύγιο Μενεγάκη – Λάτσιου.

Για την ακρίβεια στο εν λόγω site προβλήθηκε μία φωτογραφία της Κατερίνας Γκαγκάκη λίγο πριν το x-factor της Παρασκευής όπου η ίδια ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη. Διερωτάται λοιπόν ο συντάκτης του άρθρου γιατί ειδικά τη βραδιά εκείνη της Παρασκευής η Κατερίνα ήταν τόσο χαμογελαστή γεγονός που κάποιοι έσπευσαν να το συνδέσουν με την ανακοίνωση διαζυγίου Λάτσιου - Μενεγάκη.

Η «Ελληνίδα Oprah» όπως καταλαβαίνετε έσπευσε να υπερασπιστεί το Κατερινάκι του X-Factor, αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «κάποιοι άσχετοι, ανεγκέφαλοι, ηλίθιοι βγάζουν ό,τι λάχει. Τώρα έμπλεξαν την έρημη Κατερίνα που έχει και σοβαρό δεσμό και πάει και για γάμο».

Τα λόγια ήταν βαριά για να μην πάρει θέση αυτό το site… ‘άγνωστος x’ και επανερχόμενοι στο παρόν διαβάζουμε στο mediasoup (χωρίς πιπέρι στο στόμα) το άρθρο της Σεμίνας Διγενή:

(αποσπάσματα)

* «Ελα παιδιά, ας τελειώνει το πανηγύρι... Όλα τα θαύματα κρατάνε τρεις μέρες και αυτό ξεχείλωσε ήδη στην πέμπτη. Πολύ κακή παράσταση, φτηνή και κακοπαιγμένη. Δε μας αξίζει τόση υποτίμηση της νοημοσύνης. Άντε να παίξετε τη Γκόλφω και τον Τάσο, κάπου αλλού, πήξαμε στο τηλε-κωμειδύλλιο της συμφοράς!»

** «Ερεθίσαμε άθελά μας, την πονόψυχη Κρουέλα, για κάτι που, όχι μόνο δε γράφτηκε ποτέ, αλλά η λογική απορία μας, για τα συνεχή αδικαιολόγητα γελάκια, μιας καθ΄όλα σοβαρής κυρίας, (αυτό και μόνο αυτό), σε live του X Factor, ''αποκωδικοποιήθηκε'' αυθαίρετα, από blogs και sites, με αποτέλεσμα, αυτή η αγία ψυχή, η προστάτης των αδικοχτυπημένων από τους ανθρώπους, τη μοίρα, την ΑGΒ και -πιθανότατα- το ''Τζέλα Δέλτα'', να αδράξει την ευκαιρία και να εκφωνήσει φιλιππικούς, ενώπιον αμήχανων καλεσμένων».

*** «Λες και η ''χαμογελαστή κυρία'', είχε ανάγκη -και μάλιστα, τέτοιου είδους- συνηγόρων, λες και δεν κατάλαβε, ότι η -με το έτσι θέλω- Πολιτική Αγωγή, το έκανε για εντελώς δικού της συμφέροντος, λόγους και όχι βεβαίως, για να την ... προστατεύσει».

**** «Τι σε σοκάρισε, αθώο μου πλάσμα, εσένα, που έχεις περάσει τη μισή Ελλάδα, από την κρεατομηχανή του σφαγείου σου και έχεις καταδικαστεί για θέματα, που οποιονδήποτε άλλον, θα τον οδηγούσε το φιλότιμο, σε αυτοεξορία; Συγγνώμη, όμως, καλή μου Χασάπισα, σου αναγνωρίζουμε το στυλ, σε όσα κάνεις. Το πλάγια απειλητικό βλέμμα στην κάμερα, το άψογο σταυροπόδι, την ίσια πλάτη και την ακίνητη φράντζα, την ώρα που κατακεραυνώνεις τους υπηκόους, το αξεπέραστα σηκωμένο φρύδι, όταν βρίσκεσαι σε απευθείας σύνδεση, με τα πρωτογενή ένστικτα των θεατών σου».

Και η κ. Διγενή ολοκληρώνει το άρθρο της:

«Μια παράκληση μόνο, ξαναδιάβασε τι γράφτηκε και αν θυμάσαι τα ελληνικά (τα κανονικά, όχι του μεσημεριού), ξανασυζητάμε. Μωρέ καλά λένε, τα παιδιά στο ''Ράδιο Αρβύλα'', αξίζει να την πιείς!».

Και σπεύδουμε να σας προλάβουμε και να σας πούμε πως αδίκως νομίζετε ότι τα τόσο ανελέητα λόγια κρύβονται πίσω από την ανωνυμία του παραλήπτη…

Απλά με κατονομασίες το παιχνίδι δε θα είχε κανένα ενδιαφέρον τόσο για το «κοινό» του ίντερνετ όσο και για το τηλεοπτικό κοινό!

Πάντως θεωρούμε πως η πλέον «κοινωνική» και λιγότερο «κίτρινη» κυρία του "Αξίζει να το δεις" δε θα αφήσει την αντεπίθεση αυτή από μεριάς mediasoup να περάσει στο απυρόβλητο και σύντομα η απάντηση της θα έρθει. Κάτι θα έχει μείνει από την παλιά καλή… Κυρά- Τατιάνα!

Για το μόνο που στενοχωρούμαστε είναι για το γεγονός πως σε περίπτωση που η Τατιάνα είχε έτοιμο το site της που βρίσκεται στα σκαριά θα παρακολουθούσαμε με αμείωτο ενδιαφέρον το πρώτο διαδικτυακό «ξεμάλλιασμα» κυριών με ταχύτητα πολλών kbps!

ΠΗΓΗ: ΣΤΗ ΦΟΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: