Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Μαθήτρια βούτηξε στο κενό από 3ο όροφο ξενοδοχείου!




Συγκλονισμένοι είναι οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ελασσόνας στο άκουσμα της είδησης πως συμμαθήτριά τους έπεσε στο κενό από μπαλκόνι του ξενοδοχείου «Στάνελεϊ» που βρίσκεται επί της οδού Οδυσσέως 1, στην Ομόνοια.

Το εν λόγω σχολείο διαμένει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο στο πλαίσιο πολυήμερης εκδρομής. Ωστόσο, χθες, άπαντες «πάγωσαν» όταν η νεαρή μαθήτρια έπεσε από τον τρίτο όροφο.

Τυχερή μέσα στην ατυχία της η 13χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ και υποβάλλεται σε εξετάσεις. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει, ευτυχώς, ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Η Αστυνομία, από την πλευρά της, συνεχίζει την προανακριτική διαδικασία για να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το παρ’ολίγον δυστύχημα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μαθήτρια προσπάθησε να περάσει από το ένα μπαλκόνι όμως γλίστρησε και έπεσε στο κενό. Το ιατρικό ανακοινωθέν υπαγορεύει πως η νεαρή φέρει πολλαπλά κατάγματα σε όλο της το σώμα.

www.stifora.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχικα ναειναι πραστικα στη κοπελλιτσα.
Πολλλα παιδια, δεν ωριμαζουν, πολλα εχουν οικογενειακα η αλλα θεματα που τα κανει , να μην ινι καλα, αλλα βιωνουν δυσκολη εφηβια.
Παρ οτι οικδρομεςηταν παντα κατι ωραιο, επειδη πολλα κρουσματα,εχουμε ποτε βιντεοσκοπησειςερωτικου περιεχομενου,ποτε μεθυσια, ποτ δυστυχως ατυχηματα
Οι καθηγητες ας τα λαβουν σοβαρα υπ οψιν κι αςμη γινοντε εκδρομες.
ειναιμια λυση για οτι κακο συμβαινει, αλλαξε η ζωη τα παιδια εχουν προβληματα κιοταν βρεθουν καπου τους"βγαινουν"
υπευθυνοι ειναι οι καθηγητες που προσεχουν τα παιδια,γιατι ειναιπαιδια.

KLYSMA είπε...

Πιστεύεις ότι η κατάργηση των
εκδρομών θα είναι το σωστό μέτρο;

Νομίζω ότι κάπου αλλού πρέπει να είναι η λύση.
Δεν διαφωνώ βέβαια ότι οι εκδρομές με
τον τρόπο που γίνονται περικλείουν
όλα αυτά που γράφεις και πόσα ακόμα
που δεν μαθαίνουμε και δεν θα
μάθουμε ποτέ.
Σίγουρα πάντως κάποια λύση θα υπάρχει.