Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Ρινγκ το... προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Γροθιές έπαιξαν Ντιόγο- Ι. Παπαδόπουλος




Oλα τα είχε ο Ολυμπιακός το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι μπουνιές στην προπόνηση του έλειπαν! Και μάλιστα ύστερα από... ομιλία του τεχνικού κ. Μπόζινταρ Μπάντοβιτς , ο οποίος προσπάθησε να συνετίσει κάποιους ποδοσφαιριστές των Ερυθρολεύκων που εμφανίζουν εσχάτως έντονα σημάδια εκνευρισμού.

Το σοβαρό επεισόδιο στη χθεσινή (ανοιχτή για τα ΜΜΕ) προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη είχε πρωταγωνιστές τον Ντιόγο, ο οποίος δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες του στον Ολυμπιακό και έχει δει τον τελευταίο καιρό την κερκίδα να στρέφεται εναντίον του για την κακή απόδοσή του, και τον σχεδόν... ξεχασμένο από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας Γιάννη Παπαδόπουλο.

Τι ακριβώς συνέβη; Ο 23χρονος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μπήκε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο στο γυμναστήριο μετά το τέλος της προπόνησης και γρονθοκόπησε τον έλληνα μέσο. Οι συμπαίκτες του, σαστισμένοι από την αντίδραση του Ντιόγο, μπήκαν στη μέση και τους χώρισαν, αλλά ο 21χρονος έλληνας μέσος, σε έξαλλη κατάσταση, τους... ξέφυγε και άρχισε να κυνηγάει τον Ντιόγο, για να έχουν ανάλογο τέλος οι σκηνές... ροκ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ο λόγος του επεισοδίου; Κάποιο σκληρό μαρκάρισμα στη διάρκεια της προπόνησης για το οποίο ζήτησε τον λόγο ο Ντιόγο, με τον Παπαδόπουλο να αντιδρά και τον Βραζιλιάνο να απαιτεί «να με σέβεσαι» και να εξαπολύει την γροθιά! Η τραγική ειρωνεία είναι ότι είχε προηγηθεί ομιλία του κ. Μπάντοβιτς στους ποδοσφαιριστές μετά το τετ α τετ που είχε με έναν ακόμη εκνευρισμένο παίκτη του.

Ο σέρβος τεχνικός τα είπε κατ΄ ιδίαν με τον ιταλό μέσο Εντσο Μαρέσκα και προσπάθησε να τον νουθετήσει, με αφορμή την αντίδρασή του να φύγει κατευθείαν για τα αποδυτήρια όταν αντικαταστάθηκε στο κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Λ ίγο αργότερα, πριν από την προβολή βίντεο, ο κ. Μπάντοβιτς προειδοποίησε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Θα είμαι αυστηρός σε θέματα πειθαρχικά και θέλω να σέβεστε την ομάδα».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού κάλεσε τον Ντιόγο και τον Παπαδόπουλο στο γραφείο του, τους έβαλε τις φωνές και τους παρέπεμψε για τα περαιτέρω στη διοίκηση, στην οποία οι δύο ποδοσφαιριστές θα δώσουν σήμερα τις απολογίες τους εγγράφως.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της γενικότερης... αυστηρής πειθαρχίας του τελευταίου διαστήματος στον Ρέντη ο Ραούλ Μπράβο και ο Τρεζόρ Λούα Λούα, που έχουν πάει καθυστερημένα σε κάποια από τις τελευταίες προπονήσεις, θα πληρώσουν πρόστιμο τραπεζώνοντας τους συμπαίκτες τους την Παρασκευή. «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα», κατά την αξέχαστη ατάκα του Ντίνου Ηλιόπουλου...

BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: