Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ Γ.....

Την περασμένη Κυριακή η κα. Μπακογιάννη, έκανε μια ..δυναμική εμφάνιση με άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και συνέντευξη στη REALNEWS.

Χθες, έστειλε, επιστολή της προς τον κ. Τασιούλα, ζητώντας έκτακτη σύγκληση της Κ.Ο. για να συζητήσουν για την οικονομία λες και η Ν.Δ. είναι κυβέρνηση!

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, εδώ και μέρες ξημεροβραδιάζεται στα κανάλια και τα ραδιόφωνα επιχειρηματολογώντας (όχι και με ιδιαίτερη ικανότητα θα λέγαμε οι …κακεντρεχείς) υπέρ του ΔΝΤ.

Και χθες το βράδυ, βγήκε να «καθαρίσει το παιχνίδι» ο πάτερ φαμίλιας! Ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αυτοπροσώπως! Στο Μεγάλο Κανάλι παρακαλώ!

Kαι τι ζήτησε; Να στηρίξει η Νέα Δημοκρατία τα μέτρα του κ. Παπανδρέου για να «σωθεί η Ελλάς»!

Ο κ. Μητσοτάκης, ενδιαφέρεται περισσότερο για το μέλλον της θυγατρός του και καλά κάνει! Άλλωστε κάθε πατέρας θέλει το καλό των παιδιών του! Μην είμαστε και άδικοι!

Λοιπόν, για να το σοβαρέψουμε: Ο Μητσοτάκης θέτει το εξής δίλημμα στον Αντώνη Σαμαρά:

1. Στηρίζεις τα μέτρα, οπότε καθίστασαι συνυπεύθυνος. Δεν αποκομίζεις κανένα πολιτικό όφελος. Εξαγριώνεις και τη βάση σου. Τα ποσοστά σου συρρικνώνονται. Στην πρώτη ευκαιρία, σε αμφισβητούμε. Αργότερα σε ανατρέπουμε.

2. Αν δεν στηρίξεις τα μέτρα, είσαι ανεύθυνος και οδηγείς τη χώρα στην πτώχευση. Φέρεις και το βάρος της ευθύνης! Το σύστημα σου χρεώνει την κρίση και δεν σ΄ αφήνει να σηκώσεις κεφάλι!

3. Ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί ένα πρόβλημα του κ. Παπανδρέου, να το αναδείξει σε πρόβλημα του κ. Σαμαρά!

Με άλλα λόγια, η γριά αλεπού της πολιτικής, στήνει ένα παιχνίδι το οποίο στη θεωρία των παιγνίων λέγεται win-win. Στο χωριό μου, μικροί το λέγαμε και τα μονά και τα ζυγά δικά μου.

politicsonline

Δεν υπάρχουν σχόλια: