Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως «εκπρόσωπος των Σκοπιανών» κάνει ερώτηση στην Βουλή με θέμα την επάνοδο των Σλαβομακεδόνων αποσχιστών του NOF(και όχι μόνο)

Χτες ο γνωστός για τις απόψεις του Συρίζα και οι βουλευτές Λαφαζάνης , Αμμανατίδου-Πασχαλίδου Ευαγγελία, Δρίτσας, Κουράκης   και Μουλόπουλος υπέβαλαν ερώτηση στην Βουλή[http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=20379] με θέμα την ισχύ του  γνωστού ως νόμου Γεννηματά  όπου  μεταξύ άλλων ορίζει ότι «Μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα όλοι οι Έλληνες το γένος, που κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου 1946-1949 και λόγω αυτού κατέφυγαν στην αλλοδαπή ως πολιτικοί πρόσφυγες έστω και αν αποστερήθηκαν της Ελληνικής Ιθαγένειας».

Ποιοι είναι όμως αυτοί οι πολιτικοί πρόσφυγες που ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται τόσο πολύ;
Γιατί δεν έχει τα κότσια να τους αναφέρει στα ίσα;
Γιατί κύριοι και κυρία του ΣΥΡΙΖΑ δεν λέτε ποιοί είναι αυτοί οι πολιτικοί πρόσφυγες "μη Έλληνες" του εμφυλίου;
Ποιούς θέλετε να βάλετε ΞΑΝΑ στην Μακεδονία;

Θα σας πω εγώ για μία άλλη φορά:

Είναι αυτοί που έχουν   εδραιωμένη  επιθετική και ακραία εθνικιστική σλαβομακεδονική συνείδηση και συμπεριφορά  όπου σαφώς η επάνοδος τους δεν συνιστά «επαναπατρισμός», αλλά αυθαίρετος εποικισμός αλλοεθνούς εθνικιστικής μειονότητας στις παραμεθόριες περιοχές των μακεδονικών νομών της χώρας.

Πολλοί από αυτούς κατά την...

περίοδο 1941-1944 εξεδήλωσαν φιλοβουλγαρικά αισθήματα και συνεργάστηκαν με τους Βουλγάρους συνεργάτες των Ναζί και με την Βουλγαρική αστυνομία Οχράνα, η οποία έδρασε στην Μακεδονία και την Θράκη ως συμμαχική δύναμη των Γερμανών. Όταν είδαν ότι το 1944 η Γερμανία και η Βουλγαρία ανήκαν πλέον στο στρατόπεδο των ηττημένων του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, οι άνθρωποι αυτοί, γεννημένοι κυρίως στην Δυτική Μακεδονία, για να αποφύγουν την δίκη και την καταδίκη ως δοσίλογοι, άλλαξαν πολιτική και εθνική συνείδηση εν μία νυκτί.

Κυριολεκτικά μέσα σε μια νύχτα οι συνεργάτες των Βουλγάρων φασιστών μεταμορφώθηκαν σε αριστερούς Σλαβομακεδόνες και εντάχθηκαν στην προπαγάνδα και στους σχεδιασμούς του Τίτο. Το 1946-49 αγωνίσθηκαν για την απόσχιση της Μακεδονίας και της Θράκης από την Ελλάδα ενδύοντας αυτή την επιδίωξη με τον μανδύα του κομμουνιστικού διεθνισμού και της  ταξικής πάλης.
Για δεύτερη φορά ηττημένοι και φοβούμενοι την δίκη και πιθανή καταδίκη τους βρέθηκαν στα Σκόπια και αποτέλεσαν ένα από τα θεμέλια της ψευδομακεδονικής προπαγάνδας. Αρκετοί από αυτούς μετανάστευσαν στις Η.Π.Α., τον Καναδά και την Αυστραλία και μετέφεραν εκεί τον φανατισμό τους κατά της Ελλάδος.

Αυτούς θέλετε να βάλετε ξανά στην Μακεδονία κύριοι και κυρία του ΣΥΡΙΖΑ;
Να σας θυμίσω κύριοι και κυρία  ότι η FYROM δίνει σύνταξη σε αυτούς ως «συμμετέχοντες στο Εθνικο-απελευθερωτικό κίνημα στη Μακεδονία του Αιγαίου» ;

Ένας από αυτούς είναι ο κύριος της φωτογραφίας που ονομάζεται Ποπόφσκι. Τον χάρτη πίσω τον είδατε;

Για μία άλλη φορά λειτουργήσατε ως εκπρόσωποι τύπου  αλλά και ως βουλευτές του Σλαβομακεδονισμού.
akritas

Δεν υπάρχουν σχόλια: