Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟ.


Στην Κύπρο του 21ου αιώνα απαγορεύεται το "Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ¨" γιατί προκαλεί!!!!

Συγκεκριμένα προχθές 29-9-10 σε σχολείο της Πάφου κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την ανεξαρτησία, όταν μαθητές μέλη του Μετώπου Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Πάφου προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό (φώτο) που έγραφε Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ εκφράζοντας κάτι το αυτονόητο ομάδα καθηγητών με προκλητικότατο τρόπο κατευθύνθηκε σ’ αυτούς και με το έτσι θέλω προσπάθησαν να αποσπάσουν το πανό από τους μαθητές λέγοντας τους μάλιστα πως "θα καλέσουν την αστυνομία και θα βάλουν αποβολές σε όλους". Τελικά μετά από αψιμαχίες με τους καθηγητές τα μέλη μας πήραν το πανό και αποχώρησαν από τον χώρο της εκδήλωσης.

Ακολούθως μετά το πέρας της εκδήλωσης ομάδα από τα οργισμένους μαθητές και μέλη του Μετώπου Νεολαίας του κινήματος μας όταν πήγαν να ζητήσουν τον λόγο από αυτούς τους καθηγητές , οι πιο πολλοί από αυτούς κρύφτηκαν στα γραφεία τους ή άλλοι ακόμα έφυγαν από το σχολείο.

Έπειτα όταν μετέβησαν στην γραμματεία για να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός τους είπαν ότι αυτό το πανό είναι πολιτικού περιεχομένου και έγινε προσπάθεια να αφαιρεθεί γιατί προκαλούσε(!!!) κάποιους μαθητές και καθηγητές.

Αυτή είναι η κοινωνία μας σήμερα όπου το Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ είναι πολιτικού περιεχομένου και προκαλεί, ας μας απαντήσουν λοιπόν οι καθηγητές αυτά που είπαν στην εκδήλωση και όχι μόνο για ομοσπονδίες , ελληνοτουρκικές «φιλίες» και αρμονική συμβίωση με τους τούρκους δολοφόνους δεν αποτελούν πολιτική θέση και αποτελεί αυτό το πανό;;;

Πρέπει να ντρέπονται και να ξέρουν ότι θα μας βρουν μπροστά τους ενάντια στα αντεθνικά και ανθελληνικά σχέδια τους, και να έχουν καλά στο μυαλό τους πως ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ, και σε όποιον αρέσει ...

Ενθαρρυντικό το γεγονός πως και άλλοι μαθητές συμπαραστάθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν για αυτό το γεγονός και άλλοι βέβαια έδειξαν ενδιαφέρον για το πώς μπορούν και αυτοί να μπουν στις γραμμές Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και να βοηθήσουν τον αγώνα μας.
ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: