Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ


ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ :
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν, με την προπόνηση που έγινε σήμερα στις 19:00, την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Σάββατο 2/10) αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League και θα αρχίσει στις 17:15.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα. Ο Ουρτάδο υποβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε εξετάσεις, στο Θεραπευτήριο Metropolitan. Από τις εξετάσεις φάνηκε ότι έχει ένα οστικό οίδημα, το οποίο αντιμετωπίζεται με το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ξεκούραση, θεραπεία και ασκήσεις σε πισίνα και γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:
Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Γκαλίτσιος, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Ιμπαγάσα.

Οι εκτός αποστολής παίκτες, Μέγερι, Ποτουρίδης, Μήτρογλου, Νέμεθ, Ν. Παπαδόπουλος και Ουρτάδο θα προπονηθούν και θα συνεχίσουν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, αντίστοιχα, αύριο στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: