Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ.ΕΚΤΟΣ ΟΙ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΝΕΜΕΘ.

Ο Κρίστιαν Νέμεθ έμεινε και πάλι εκτός αποστολής, ενώ έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι δεν πήρε μαζί του και τον Κώστα Μήτρογλου ο Ερνέστο Βαλβέρδε εν αντιθέσει με τον Ζαουάντ Ζαϊρί.

Ο Έλληνας επιθετικός δεν ήταν μέσα στις επιλογές του 46χρονου κόουτς και αν μη τι άλλο είναι κάτι που ουδείς το περίμενε, διότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ο «Γερμανός» δεν είναι φέτος ανάμεσα στους παίκτες που υπολογίζει περισσότερο από κάποιους άλλους ο προπονητής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και αυτό φάνηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο από τον αποκλεισμό του.

Οι εκτός αποστολής παίκτες (Μέγκιερι, Ποτουρίδης, Μήτρογλου, Νέμεθ, Ν. Παπαδόπουλος και Ουρτάδο) θα προπονηθούν και θα συνεχίσουν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, αντίστοιχα, το Σάββατο στις 10:30.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ. ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ; ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: